10 de novembre del 2009

Hamburguesa solidària MC.Donalds

El pròxim divendres 20 de novembre, molts esportistes del Principat participen al dinar solidari Mc. Donalds. Es tracta d'anar a dinar-hi cap a les 14h i els diners que ens hi deixem amb menjar, ells ho destinen a la casa d'acollida "La Gavernera". Es tracta d'una iniciativa que té lloc cada any. Si algú vol venir, estarem a les 14h al Mc. Donalds de Sant Julià, rebentant una amanida sense salsa i un happy meal de fortuna!!

5 comentaris:

  1. És broma no? Si van tots els que fan la pujada de rollers diumenge jo vaig si no...me lo pienso...!

    ResponElimina
  2. no és broma, 100% veritat, els atletes del CAVA hi van a migdia a Sant Julià, el Mateu (l'atleta) m'ha demanat que ho faci arribar als corredors interessats en ingerir calories en forma de patates de luxe i gelat de vainilla amb pepites de lacasitos!

    joe

    ResponElimina
  3. si algú més s'anima m'apunto, aviam si l'Armand s'anima que ell és bon client del Mac..ja,ja,ja, estaria bé que algun/a dels becats també vingués!!!

    ResponElimina
  4. Jo m'apunto. Ara després del dinar ens toca fer 5500m+ en un entrenament com el Kilian a Tignes!!!!!

    ResponElimina
  5. Jo hi aniré el dia que obrin el McDonalds a la Coruvilla, a menjar un menú "McChenopodium", un "McBetula", o un "McPinus"... Mentrestant res!
    En veiem al buffet del Ruiz el dia 12 amb la sang plena de àcid làctic, i al McDonalds de Foix tornant de la Pierra al març....
    Fullgazzzzz.....

    ResponElimina